El primer d’una nova generació de forns de brasa que està revolucionant el mon del catering. Les seves característiques, rendiment, economia i dimensions fan d’aquest forn el mes rendible.

És el primer forn al món que incorpora PIRACOLD, el revolucionari sistema de refrigeració dissenyat i patentat per PIRA, del qual el mes important efecte es el descens de la temperatura externa al forn i l’estalvi d’energia.

Quan el forn arriba a la seva temperatura màxima operativa, l’exterior es manté al voltant dels 60 ºC.

piracold

La temperatura a l’interior de la cambra de cocció es manté durant hores, inclús després de que el servei s’hagi acabat. Això fa que, encara que la capacitat de producció sigui igual que en altres forns de les mateixes dimensions, aquest forn estalvií energia i diners, per que el seu consum de carbó es molt baix. Amb la mateixa quantitat de  carbó es pot cuinar fins a un 25% mes que amb un forn sense PIRACOLD.

regulador

Nou regulador d'aire intern

elegancia

Elegancia i disseny

nou-sistema

Doble evacuació d'aire i fum

recogedor de grasas

Recollidor d'olis intern

parrilla-acanalada

Graella acanalada opcional

Acabats de qualitat

El forn incorpora un recollidor d’olis intern, que permet l’ús de graelles acanalades per cuinar pollastre, xoriç, cansalada i tota mena d’aliments amb greix, evitant les flames a l’interior del forn i el cremar el menjar.

Equipat amb detalls exclusius i acabats de gran qualitat: embellidor per el recollidor de greixos frontal, calaix lateral per els olis i greixos del recollidor intern, nou regulador de tir intern, tallafocs intern, calaix per les cendres, doble sortida per l’aire calent i els fums, estructura reforçada de la porta amb la possibilitat de pantalla protectora de vidre.

S’hi poden cuinar tota mena de menjars: carn, peix i verdures. El forn està equipat amb una porta de vidre, que suporta temperatures fins a 750ºC, permeten-vos veure allò que esteu cuinant, el que ajuda a mantenir la temperatura del forn i redueix el consum de carbó.

3 possibles acabats

Black

Classic

Inox

Combinacions amb accessoris

Pira 45 LUX + barret LUX

45luxcotafuegosombrero

Pira 45 LUX + tallafocs extern

+ barret

45luxcompleto

Pira 45 lux + regulador d’aire extern +

tallafocs extern + barret