nou cataleg 2015

Tenim el plaer d’anunciar que ja està disponible el nou catàleg PIRA 2015, on hem inclòs les novetats i canvis més recents.A PIRA creiem que l’informació al dia del catàleg és un important valor comercial. A PIRA vostè sempre trobarà les darreres novetats i canvis en el nostre catàleg.

En aquesta nova edició hi ha novetats importants, com els nous accessoris per forns i barbacoes, nou disseny de graelles … Però per sobre d’aquestes novetats hem de ressaltar la nova gamma de forns LUX: els models PIRA 45 LUX i PIRA 50 LUX.

La gamma LUX és la primera sèrie de forns en oferir el PIRACOLD, el revolucionari sistema de refredament dissenyat i enregistrat per PIRA, els efectes més importants del qual són la baixada de la temperatura exterior del forn i l’estalvi d’energia. Quan el forn arriba a la seva temperatura màxima de funcionament, l’estructura exterior es manté al voltant dels 60 °C.

La sèrie LUX es converteix per les seves característiques, rendiment, estalvi i dimensions en la més rentable i innovadora del món.

  • El model PIRA 45 LUX, a diferència del model PIRA 45, incorpora com tots els forns del catàleg de PIRA la possibilitat d’utilitzar graelles acanalades, ja que està equipat amb recollidor de greixos i olis. És el forn ideal per petits i mitjans establiments on la brasa és una línia complementaria del menú. El millor forn al millor preu!
  • El model PIRA 50 LUX ha estat ideat i dissenyat per a què es converteixi en el forn de brasa imprescindible pels establiments on la graella és la línia principal a la carta. El millor forn del món al millor preu!

Vol rebre el nostre catàleg?

Si vol rebre el catàleg PIRA 2015 en format digital, faci clic al botó i deixi’ns les seves dades.