hornos brasa gama lux

La nova gamma LUX de forns de brasa està revolucionant el món de la restauració i esdevé per les seves característiques, rendiment, estalvi i dimensions la sèrie de forns de brasa més rendible i innovadora del món.

La gamma LUX és la primera a incorporar PIRACOLD, el revolucionari sistema de refrigeració dissenyat i registrat per PIRA, els efectes més importants són la disminució de la temperatura irradiada i l’estalvi d’energia.

Quan el forn arriba a la seva màxima temperatura de funcionament, l’estructura exterior es manté al voltant dels 70ºC.

Alhora, la temperatura a l’interior de la cambra de cocció es manté hores i hores, fins i tot una vegada acabat el servei. Per tant, encara que la producció per hora pugui ser igual que en un forn de les seves mateixes dimensions, s’estalvia energia i diners; el consum de carbó baixa considerablement. La mateixa càrrega de carbó pot servir per cuinar fins a un 25% més que en un forn de brasa sense PIRACOLD.

50 LUX CLASSIC
50 LUX INOX
PIRA 50 LUX GRAELLES
PIRA 50 LUX REGULADOR DE TIR
PIRA 50 LUX GRAN CAPACITAT
PIRA 50 LUX RECOLLIDOR D'OLIS
PIRA 50 LUX EVACUACIÓ
PIRA 50 LUX ACABATS

Tots els forns de la gamma LUX incorporen un recollidor de greixos integrat, que permet utilitzar graelles acanalades per cuinar pollastre, xoriço, bacó i tot tipus d’aliments greixosos, evitant flames a l’interior del forn i cremar així els aliments.

Dotats d’exclusius detalls amb acabats inigualables: embellidor per el recullidor de greixos frontal, calaix recullidor de greixos lateral, nou regulador d’aire intern, tallafocs interior integrat, calaix recollidor de cendra, doble sortida de fum i aire calent, porta reforçada amb possibilitat de pantalla protectora de doble vidre.

Es poden cuinar tot tipus d’aliments: carn, peix, verdures, etc. Els forns de brasa PIRA LUX estan equipats amb un vidre que suporta altes temperatures de fins a 750ºC, permetent veure els aliments durant la cocció, el que ajuda a mantenir la temperatura i reduir el consum de carbó.

Li agradaria rebre més informació o una oferta personalitzada?

Esbrini com els forns de brasa Pira poden fer canviar el vostre negoci!