PIRA I EL XEF AMADOR FERNÁNDEZ

Pira te l’honor d’anunciar l’inici d’una col·laboració molt especial, després d’arribar a un acord amb el xef Amador Fernández per la promoció de la nostra marca, demostracions i desenvolupament de productes.

Amador Fernández és un dels xefs més coneguts d’Andalusia i un dels xefs espanyols amb una clara projecció internacional. Actualment el xef Amador pertany al grup Gastroarte i, després d’una llarga i intensa carrera, dirigeix l’Hotel Villa Guadalupe i el restaurant Amador a Màlaga.

Pira Charcoal Ovens & Amador
Amador & Horno brasa Pira 45 lux black

A Amador li encanta la graella i els fumats, cosa que es pot veure en els plats que s’ofereixen al seu restaurant. Per tant, després d’un llarg procés d’investigació i experimentació, finalment va arribar a PIRA.

Un mes després de l’entrada d’un dels nostres forns LUX a la seva cuina i donats els excel·lents resultats obtinguts, es va posar en contacte amb PIRA per fer-nos arribar la seva satisfacció, alhora que la seva experiència i visió per ajudar-nos a desenvolupar encara més els nostres productes. Tot per donar els xefs del món els forns amb els més estudiats detalls per arribar a assolir els més alts nivells d’excel·lència gastronòmica i ampliar els horitzons i possibilitats que poden oferir els nostres forns a la cuina moderna.

En resum, les principals característiques que han fet que és decidís per Pira són:

  • La gamma LUX amb PIRACOLD, amb beneficis exclusius i el confort en el lloc de treball.
  • Velocitat quan es necessita a la cuina.
  • Les possibilitats d’un forn de brasa amb tots els estils de cuina, sigui en la seva totalitat o en una fase del procediment (terminacions, fumat, cruixent, etc.).
  • La porta amb vidre panoràmic per a la comoditat en el treball.
  • El fet que els forns tenen un recollidor de greix intern i la possibilitat d’utilitzar les graelles acanalades per evitar les flames.

 

Us n’informarem!

Horno de brasa Pira 45 lux inox
Contacte

Voleu rebre més informació?