banner-menaje-catala

PARAMENT EN FOSA D’ALUMINI TOTALMENT ARTESANAL

 

Pira Forns de Brasa ha dissenyat i desenvolupat, colze a colze i de la mà dels millors xefs una línia de parament professional d’alumini de fosa, compost per cassoles altes i baixes, amb o sense nanses i safates gastronorm d’alumini, ideals per treballar en les altes temperatures dels forns de brasa.

Es tracta d’accessoris de fabricació totalment artesanal, fosos a mà peça a peça, una per una, però a la vegada amb la tècnica més avançada de fusió per gravetat. La foneria per gravetat assegura una estructura molecular ultra resistent de les peces i per tant una resistència a les més altes temperatures no comparable a les peces fabricades ens serie i per injecció, les quals estan exposades a deformacions en moments d’altes temperatures.

L’estructura molecular de les peces de foneria artesanal Pira, conjuntament amb l’alta conductivitat tèrmica del material, són garantia d’una distribució uniforme i ràpida de la temperatura i per tant asseguren una cocció perfecta. Per assegurar la màxima conducció de la calor, la part inferior de les peces estan rectificades amb diamant.

La part superior de les peces està revestida amb tefló de màxima qualitat, el qual garanteix la màxima durabilitat i una cocció fàcil de treballar amb uns resultats òptims.

El parament Pira et garanteix l’autèntic sabor de la brasa Pira.

PIRA GN 1/1 6,5 CM PIRA GN 1/2 6,5 CM PIRA GN 2/3 6,5 CM PIRA GN 1/6 2,5 CM PIRA GN 1/3 6,5 CM PIRA GN 1/3 2,5 CM PIRA GN 1/3 2,5 CM GRILL PAELLA AMB NANSES PIRA 28 CM PAELLA AMB NANSES PIRA 20 CM PAELLA AMB NANSES PIRA 16 CM CASSOLA PIRA AMB NANSES 20 CM CASSOLA PIRA AMB NANSES 24 CM
Contacta'ns

Vols rebre més informació?

Si t’ha agradat el contingut, no oblidis compartir-lo a la teva xarxa social preferida!