Mitges graelles per forns i barbacoes de brasa Pira

Pira continua innovant en matèria de brasa, aquesta vegada amb accessoris que ajuden als nostres clients a aprofitar al màxim les capacitats de forns i barbacoes.

Presentem les noves mides de graella per a forns de brasa i barbacoes que permeten un millor ocupació de l’espai útil en els aparells i una major flexibilitat per cuinar diversos plats al mateix temps.

Per als forns de brasa, es disposa d’un accessori separador per als models Pira 80 LUX, Pira 90 LUX, Pira 120 LUX i Pira 90D LUX, que permet dividir en dos la cambra de cocció i utilitzar diferents tipus de graelles i planxes, així com també regular aquestes mitges graelles a diferents altures.

L’accessori divisor es presenta en dues versions, amb quatre i set guies. Amb l’opció de quatre guies, podem dividir la càmera només per a les quatre primeres altures i col·locar la graella completa en les guies superiors. Amb l’accessori de set guies, dividim completament la càmera en dues meitats i treballem exclusivament amb les noves mitges graelles.

Amb aquest pràctic accessori i les mitges graelles, es pot al mateix temps brasear amb una graella de vareta i cuinar un delicat peix o un magret d’ànec en una graella acanalada. O també dedicar la meitat del forn a la cuina a la planxa sense deixar de rostir en l’altra meitat. Les possibilitats són múltiples i converteixen els forns de brasa Pira en pràctiques màquines multitasca on el límit el posa la habilitat i imaginació del cuiner.

Per a les barbacoes Pira, hem desenvolupat mitges graelles de vareta, acanalades i planxa, que s’adapten als tres models del nostre catàleg: Pira BBQ-M80, Pira BBQ-M120 i Pira BBQ-M150. Ara les barbacoes vénen dotades de ganxos intermedis, de manera que es poden utilitzar les mitges graelles sense necessitat de cap accessori extra. Com a exemple, us deixem un seguit de fotografies de les diferents combinacions que poden fer-se en una BBQ-M150.

Amb les noves mitges graelles i l’accessori divisor de Pira, el límit el poses tu.

T’agradaria saber-ne mes?

Si t’ha agradat el contingut, no oblidis compartir-lo a la teva xarxa social preferida!